Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Angrep på Israels ambassade i Egypt

Posted by Tarud den 11.09.2011

Etter flere dager med anti-israelsk propaganda i egyptisk media, har en egyptisk mobb på flere hundre angrepet den israelske ambassaden i Kairo fredagskveld (9.9.2011).   Etter å ha revet ned sikkerhetsmuren rundt bygget, kom de seg inn i selve ambassaden.  Mobben har brente den israelske flagget og prøvde å lynsje de få ansatte som var inn i bygningen.  Etter press fra Israel og USA har egyptiske sikkerhetsstyrker reddet de israelske ansatte fra bygningen.

Og HVA SKRIVER NORSKE MEDIA (Aftenposten, VG, Dagbladet og NRK)?  De skriver at “Denne handlingen viser det sinnet og den frustrasjonen som unge, egyptiske revolusjonære føler overfor Israel…” og presiserer det en påstått egypter sa at “Det er flott at egyptere sier de vil gjøre noe og faktisk gjør det…”.

Med andre ord, norske media forteller oss at ”revolusjonære ungdom” gjør det riktig med å angripe, brenne og lynsje israelere (jøder)!  Skrev norske media det samme da den Norske ambassaden i Syria ble angrepet i 2006?

En dag senere fordømte Jonas Gahr Støre angrepet.  Media har knapt nevnt dette.
Hurra for den «arabiske våren»…

Reklamer

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s