Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Israel er som Nazi-Tyskland – i følge Dagbladet

Posted by Tarud den 22.10.2011

Dagbladet 2011Dagbladet fortsetter med sin anti-jødisk “tradisjon” og publiserte  18. oktober en karikatur som er tegnet av Finn Graff som illustrerer Gaza som en konsentrasjonsleirer og dermed Israel som Nazi Tyskland.  Det er dermed forståelig at den lille jødisk menighet i Oslo reagert på det, og lederen Ervin Kohn skriver i Vårt Land 20. oktober, bl.a. at “Det er vanskelig å forstå Dagbladets tegner Finn Graffs agenda på annen måte enn at han ønsker å klistre nazistempelet på Israel”.

Dagbladet og sin karikaturtegner lar ikke seg bli forvirret av fakta.  På samme dag som Israel startet løslatelse av 1027 dømte terrorister mot en ung israeler som ble kidnappet av palestinerne i Gaza, sammenligner avisen Israel med Nazistene!

Etter palestinernes krev om at ingen israeler skal oppholde seg i Gaza stripen, flyttet i 2005 Israel alle de jødiske bosettere og soldatene ut av Gaza.  Til tross for de mange raketter og terrorangrep mot landet, tillater Israel overføring av drivstoff, strøm, mat og mye annet til Gaza.

Dette viser at den israelsk humanitær- og menneskelig holdningen til sine fiender er uten sidestykke i verdenshistorien.  Mens palestinerne helliggjør terror og døden, setter Israel menneskeliv i høysete.  Forhold til menneskeliv er 1 til 1027 for Israel.  Likevel velger Dagbladet å fremstille Israel som bøddelen og palestinerne som de uskyldige ofrene.

Reklamer

Én kommentar to “Israel er som Nazi-Tyskland – i følge Dagbladet”

  1. Forbanna said

    De er uskyldige ofre da, din klyse. De lever som sild i tønne i et område fullstendig kontrollert av Israel. Jødene har full anledning til å stoppe varestrømmen, og mangelen på medisiner og betong har vist at de ikke nøler med å gjøre alvor av truslene sine.

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s