Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Israel er et farlig sted for Norske skyttere…

Posted by Tarud den 19.02.2012

Ifølge flere israelske mediekanaler har norske myndighetene avgjort at Israel er et farlig sted, og dermed har Norges nasjonale skytterlag kansellert en planlagt tur til Israel neste måned.

Nordmennene skulle ta del i en treningsleir som er planlagt i begynnelsen av mars på den olympiske skytebanen i Herzliya. Også det russiske nasjonale skytterlaget skal være med.

Norges Skytterforbundet informerte det israelske skytterforbundet om vedtaket for noen dager siden, men meldingen forklarte ikke årsaken til kanselleringen. Det var først da den israelske forbundsleder, Yair Davidovich, møtte sjefen for den norske delegasjonen på det europeiske skyttermesterskapet i Finland at han ble han informert om at kanselleringen er et resultat av en instruksjon av sikkerhetsmyndighetene, som avgjorde at Israel er et farlig sted.

I motsetning til det norske 10-menns skytterlaget, har det russiske nasjonale skytterlaget informert Davidovich at det er ingen endring i sine planer. Det russiske teamet, som inkluderer 45 skyttere, hvorav noen skal representere landet i sommerens OL i London, kommer til Israel som planlagt. Det russiske landslaget vil holde en treningsleir i Israel i tre uker.

Hundrevis av norske- og millioner av turister fra andre land, som reiser til Israel hvert år, betrakter ikke landet som et farlig sted å være.  Tusenvis av afrikanske flyktninger kommer til Israel hvert år og millioner av andre drømmer om det.  Men mange norske politikere er livredd bare de hører ordet Israel…

Norges Skytterforbund og norske media skriver naturligvis ingenting om dette.

Reklamer

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s