Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Palestinere var først på Mars

Posted by Tarud den 21.11.2012

NASAs forskere som arbeider med Curiosity, den rullende laboratorium på Mars, sier de har gjort et oppsiktsvekkende funn som bekrefter at allerede for 50 million år siden levde mennesker på Mars, og at disse var “høyst sannsynlig” palestinere.

Mens planeten i dag er beintørr, forfrossen og bombardert av dødelig stråling, bærer dette området preg av å ha vært i kontakt med flytende vann for lenge siden.  Flere forskere mener at livsstøttende forhold eksisterte her før i tiden.

SAM, som står for Sample Analysis at Mars, er et av hoved instrumentene om bord den atomdrevne sekshjulingen.  Den søker gjennom atmosfære- og jordprøver på jakt etter organiske forbindelser.  Den store oppdagelsen ble gjort i et lite område på  Gale-krateret på Mars’ sørlige halvkule og består av flere fotavtrykk.  Analyse som ble utført på jordprøven som ble tatt på stedet fant organiske forbindelser med DNA som er typisk for palestinere.

Den Israelske statsministeren Netanyahu, sier i en kommentar at dette beviser ingenting, og at «DNA til palestinere og israelere er ganske lik«.

Mahmoud Abbas som er presidenten for palestinere sa på et radiointervju dagen etter at dette er velkjent for palestinerne, og at hver palestinsk familie har en stein fra Mars, og «en dag skal vi vende tilbake til planeten vår».

Ismail Haniyeh som er lederen for palestinere i Gaza sier i en kommentar at dette bekrefter den palestinske påstanden om at det var palestinere som levde først på jorden og dermed fortsatt han, har palestinere rett på helle område fra “Middelhavet og til Eufrat elven”.

Paradokset i den oppsiktsvekkende oppdagelsen er at den ble gjort av et israelsk produsert utstyr som er en del av SAM.

* oppdagelsen som er beskrevet her ble riktig nok ikke gjort ennå, 
men er basert på en annen oppdagelse som ble gjort på Mars :-)
Reklamer

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s