Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Det Palestinske Eventyret

Posted by Tarud den 01.05.2013

Sionistene angriper

Som barn hører vi mange spennende folkeeventyr som vi tror på, til vi vokser opp og oppdager at det er forskjell mellom et fantasieventyr og virkeligheten.  Voksne som blander fantasi og virkelighet havner ofte på en psykiatrisk institusjon.  Likevel finnes det et unntak – en fantasihistorie som mange voksne i Norge (og i andre land) blander med virkeligheten.  Eventyret kommer i flere varianter, men er omtrent som følgende:

Det var en gang et folk som bodde i et land lang borte.   Folket som heter palestinere var et gammelt folk, og de bodde i sitt land – Palestina i mange mange mange år, det sies at de har faktisk levde der i uminnelige tider!  Palestinerne var både snille og arbeidsomme, og de levde lykkelige i sitt land i fred og harmoni.  Landet var lite, men stort nok til sine flere millioner innbyggere som bodde i tusenvis av byer og landsbyer som var spredt over hele landet.  Palestinere var et spesielt folkeslag med et unikt språk og kultur.  De var flinke med å dyrke jorden, utvikle industri og de gjorde landet til et blomstrende paradis.

Palestinere hadde også en konge som heter Haj Amin al-Huseeini.  Kongen var snill og fredselskende, og han sørget for likestilling mellom mann og kvinner, og at alle respekterte menneskerettighetene.  Kongen samarbeidet tett med sin venn og menneskerettighetsforkjemper,  Adolf Hitler, og prøvd å hjelpe ham med å finne en varig løsning på jødeproblemet både i Europa og i Palestina.  Palestina var også et demokrati, og alle innbyggerne nøt sine rettigheter under ledelsen av den kloke kongen.

Muhammed og Buraq på vei til himmel

Muhammed og Buraq på vei til himmel

Men slik som i andre eventyr også her varte ikke lykken evig. En dag kom det en hær av sionistiske soldater som var sendt av det imperialistiske Europa og erobret landet.  Sionistene som er jøder av verste slag var blodtørstige, brutale og hensynsløse.  De massakerte tusenvis av de hjelpeløse fredelige palestinere og jaget en million av dem ut av landet.  Noen av palestinere gjemte seg, men de som ble fanget av sionistene ble voldtatt, torturert, mishandlet og skamfert på det groveste.  Sionistene brukte ofte å drikke blodet til sine ofre, og å selge ofrenes kroppsdeler til sykehus.

Kongen Haj Amin greide å rømme landet og har viet resten av sitt liv til meditasjon og internasjonalt fredsarbeid.  Før sin død kronet ham prins Yasser Arafat til en ny konge for sitt folk.  Yasser Arafat som var lederen for fredsbevegelsen PLO som arbeidet videre med å skape fred i Midtøsten, og i 1994 fikk han Nobelfredsprisen for dette arbeidet.

I mellomtid ødela de jødiske sionistene landet.  De har revet ned husene, slaktet dyrene, brent åkrene og skogene og forurenset drikkevannet i landet.  Området, som var en blomstrende hage, har blitt forvandlet til en ørken.

De få palestinere som klamret seg til jorden sin ble tvunget til å leve som slaver.  I dag lever de i fattigdom, uten rettigheter, og blir regelmessig mishandlet av sionistene som bl.a. stjeler alt vann fra de stakkars palestinere.  Dette fører til at palestinere kan ikke dyrke mat og mange dør av tørst.

Palestinere som har rømt til andre land, ble plassert i flyktningeleirer og holdt i fattigdom i mange år.  Til tross for at de palestinske flyktningene er den største gruppen flyktninger i verden, får de ikke noe hjelp.  I motsetning til andre flyktninggrupper som har egne FN organisasjoner, med tusenvis av ansatte, som hjelper med å skaffe boliger, arbeidsplasser, mat og undervisning; får ikke palestinerne noe hjelp.  Det er frykten fra Sionistene og press fra jødiske organisasjoner som hindret hjelp til flyktningene og mulighet til å integrere dem i landene der de bor.

Men fattigdom, krig og terror knuste ikke drømmen til de 11 millioner palestinere om å komme en dag tilbake til hjemmene sine og bygge landet opp igjen.  For å oppnå dette har de opprettet flere menneskerettigheter- og fredsorganisasjoner som Fatah, HamasPLFIslamsk Jihad, Al-Aqsa Martyrs Brigade,  Abu Nidal Organization, Islamic Jihad Movement in Palestine, Palestinian Islamic Jihad og andre. Disse pasifistiske organisasjonene bruker profeten Muhammed sine metoder for å skape fred – snu det andre kinnet og elske din neste.

Før sin død i 2004 kronet kong Yasser Arafat sin gode venn Mahmoud Abbas som sin etterfølger.  Abbas, som Arafat før ham, er en pasifist og er veldig glad i jøder.  Bl.a. skrevet han en doktoravhandling (og en bok) som benekter at seks millioner jøder ble drept under andre verdenskrig (Holocaust). I boken avslører Abbas at det var sionistene som samarbeidet med nazistene om drap av jøder.  Abbas fortsatt med å lede fredsbevegelsen PLO og beklager dypt at aktivister i denne bevegelsen har drept hundrevis av jøder.

Palestinere på flukt

Hovedstaden til Palestina har i uminnelige tider vært El Kuds (Jerusalem).  El Kuds har vært en hellig by siden Muhammed forkynte sitt evangelium om nestekjærlighet i byen og forlot jorden på sin legendariske hest Buraq, til himmelen.

Til tross for alt elendigheten som sionistene påførte dem, aksepterer de snille palestinere at sionistene skal bo i en del av landet.  Alt palestinerne ønsker seg nå er et lite område på Vestbredden og på Gaza der de skal ta i mot flyktningene sine (8 millioner) som skal vende tilbake, dyrke sine oliventrær og leve i fred med sine naboer.  Men de ondskapsfulle sionistene ønsker ikke fred   og fortsetter å terrorisere palestinerne, dag og natt, med sine raketter og bomber.

Snipp, snapp, snute, men eventyret er ikke ute….

Én kommentar to “Det Palestinske Eventyret”

  1. Salima said

    Synd at magne av oss, palestinere, oppdrar våre barn med dette eventyret. Dette garanterer fortsettelsen av konflikten inn i fremtiden.

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s