Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Arafat har oppstått fra de døde!

Posted by Tarud den 10.11.2013

Varm mottakelse til Arafat

Varm mottakelse til Arafat etter oppstandelsen

Sveitsiske, franske og russiske etterforskere som åpnet graven til Yassir Arafat, som døde for 9 år siden, ble lamslått når Arafat har plutselig reiste seg fra den åpen graven og ropte «Allah hu achbar».

Ordene betyr «Gud er en mus» på hebraisk, men de palestinske myndighetene var rask med å benekte at Arafat snakket hebraisk, og forklarte at han sa egentlig «Allahu akbar» som på arabisk betyr «Gud er størst».   Den palestinske utdanningsminister Lamis al-Alami forklarte at «det lange oppholdet under baken kan forårsaket hallusinasjoner, og den dårlig uttalelsen av ordene».

Åpning av graven til Arafat i Ramallah er en del av etterforskning av ryktene som sier at den syk 75 år gammel Arafat døde av forgiftning.  Nå som Arafat har likevel stått opp fra de døde ble etterforskningen avlyst.

Øyevitner sier at Arafat så ut opplagt og frisk «slik som før, for 9 år siden».  Legene som har undersøkt ham mener at den høye konsentrasjonen av Polonium i kroppen har bevarte den, hindret forråtnelse og gjort det mulig for Arafat å gjenoppstå.

De palestinske myndighetene diskuterer nå om grunnstoffet Polonium (Po) skal erklares som et symbol for den palestinske  «evige kampen».  Den palestinske helseministeren Jawad Awwad har utnevnt en komite som skal utredde muligheten for å vaksinere alle palestinske barn med Polonium.  Awwad begrunnet dette med ønske om å «øke motstanskraften mot okkopasjonene».  Dette til tross for at Polonium er et radioaktiv og giftige stoff med veldig kort halveringstid på kun 138 dager.

Suha, kona til Arafat sa fra sin villa i Paris at hun var veldig glad for at hennes elskede mann er i livet, og at hun vil gjerne treffe ham «så snart han legger litt på seg».  Samtidig insisterte hun på at etterforskning av dødsårsaken skal fortsette.  «Vi skal komme til bunns i denne saken og finne ut hvordan sionistene har forgiftet min mann» sa hun.

Det er mye som tyder på at tidspunktet for Arafats oppstandelse ikke var tilfeldig, og er knytet til de pågående forhandlinger mellom Israel og palestinerne.  Arafat har flere ganger tidligere saboterte mulige løsninger til konflikten, og hindret en avtale mellom partene.  Det er mange som spør seg om Arafat vil også nå hindre en avtale som kan gjøre slutt på den mangeårig «palestinske kampen» mot jødene.

Det pågår en hard maktkamp om Arafat skal tilbake til stillingen sin som President, eller utnevnes som en PROFET.  Den sittende president Mahmud Abbas ble rasende over forslaget at Arafat skal få tilbake stillingen som president, og sa ifølge anonyme kilder «over my dead body«.  Det spekuleres på om også Abbas planlegger en comeback i et senere tidspunkt.

Artikkelen er basert på ubekreftet rykter fra upålitelige kilder hos NTB.
Reklamer

Én kommentar to “Arafat har oppstått fra de døde!”

  1. David said

    A team of Russian forensic experts have said that former Palestinian Authority (PA) leader Yasser Arafat died of “natural causes”, and ruled out radiation poisoning as a cause of death.
    http://www.israelandstuff.com/russian-experts-confirm-french-conclusions-arafat-died-of-natural-causes

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s