Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

NRKs jødehat i alle kanaler

Posted by Tarud den 02.07.2014

NRK sjefen Eriksen og Joseph Goebbels

NRK sjefen Eriksen og Joseph Goebbels

Mens Israel sørger over de tre ungdommene som ble drept av terrorister, viser Den Norske statskanalen NRK, igjen, at de er like flinke, som den gamle Nazi statskanalen, til å produsere og formidle jødehat.

I går, 30. juni 2014 ble tre Israelske skoleelever som ble kidnappet av palestinske terrorister to uker tidligere, funnet drept.  Dette kom ikke som en overraskelse på mange israelere.  Arabisk terror er ikke noe nytt fenomen i landet, og araberne som i dag kaller seg palestinere, har drevet med slik terror i mer enn 90 år nå.   Den palestinske terroren har sine røtter i Islam, den systematiske oppdragelsen av palestinske barn til jødehat, og hets mot den jødiske staten (slik NRK selv har rapportert).

Kanskje ikke noe nytt, men dette gjør likevel vondt i et israelsk samfunn som helliggjør LIVET, i motsetning til palestinere som helliggjør DØDEN.  Sorgen samler jødene i landet enda mer, og bekrefter, en gang til, at de må forsvare seg selv, også om dette innebærer internasjonal fordømmelse.

Men NRK lar seg ikke påvirke av FAKTA.  I linje med den gamle Nazi statskringkasting kunne norsk publikum høre i alle stats kanalene at det var egentlig jødene som har skylden …  Riktig nok bruker NRKs journalistene ikke ordet «jøder» i slike sammenhenger, men alle vet hva de mener med «bosettere», «sionister» eller «israelere».

Hamas og de andre palestinske terrororganisasjonene har som et erklært mål å utslette staten Israel (inkludert de seks millioner jøder som bor i landet).  Dette er ikke bare et teoretisk eller filosofisk mål, og palestinere gjør alt de kan for å drive jødene ut av det eldgammel jødiske hjemlandet.

Til tross for at Israel er den eneste fri og demokratisk stat i Midtøsten, har NRK sin sympati med de «stakkars muslimene» som dreper hverandre i tusentall.  Muslimskterror, blodbad og borgerkrig i nesten alle de andre land i området påvirker ikke NRK-sjefen.  For NRK er det kun ett folk som er skyldig i problemene – jødene.  Og NRKs egne journalister og faste «eksperter» gjør det som er forventet av dem i propagandakrigen mot det eneste demokrati i Midtøsten:

–  På Dagsrevyen 30.6.2014 informerte oss NRK nyhetsoppleser Ingvil Bryn at «Tre israelske ungdommer er funnet døde…».   Underforstått at kanskje de har spilte fotball og plutselig døde av hjerteslag eller lynnedslag…. NRK manipulerer alt for å unngå å knytte dette til palestinsk terror.

–  I samme dagsrevyen forteller NRK journalisten Hallvard Sandberg at «Dette var bosetterungdommer som bodde ulovlig på Vestbredden…”.  Underforstått at jøder som er født og bor i sitt eldgammelt hjemland i Samaria, bor der ulovlig og må ikke klage på om de ble drept…  Dvs de muslimske bosettere er «lovlige», mens jødene er «ulovlige».  Dette er en rasistisk holdning som NRK indoktrinerer sine journalister i.  I neste setning forteller Sandberg at «Seks palestinere er skutt og drept i forsøk å finne de tre israelske ungdommer…«.  Underforstått at israelske soldater bare skyter på folk uten gyldig grunn.  Du vil ikke høre i NRK at disse palestinere har angrepet og prøvd å drepe soldatene før de ble skutt i selvforsvar… Igjen møter vi den rasistiske holdningen at jøder må dø i stillhet og har ikke lov til å forsvare seg selv.

–  Programlederen i Dagsnytt atten (1.7.2014), Gry Blekastad Almås, antydet at det var ikke palestinere men Israel som sto bak drapene av de tre guttene. Gang på gang ser vi NRKs desperate forsøk på å distansere palestinere/arabere fra terror.  Dette er til tross for at disse står bak mesteparten av terroren i verden.  Almås intervjuet også Israels fungerende ambassadør, George Deek.  Hun stilte ham provokative spørsmål, og sensurerte svarene hans når hun oversatte dem til norsk.

–  En av NRKs favorit «eksperter» Mads Gilbert mente i samme program at det er Israel som «dreper jevnt og trutt palestinere«….NRKs journalisten som intervjuet Gilbert opptrådte som et mikrofonstativ og stilte ingen kritiske spørsmål.   Nei da, vi dumme nordmenn må bare forstå at israelere er blodtørstige og dreper palestinere for moro skyd

–  NRK- journalisten Camilla Wernersen brukte NRK kanalene for å gi talerstolen til NRKs «stjerne-ekspert» og en erklært Israel-hater, Nils Butenschøn som ga «den brutal okkupasjonen» skylden for drapene, og viste sin doktor-ekspertise ved å mene at det er Hamas som ønsker fred og Israel som motsetter seg «freden«. ..  Wernersen formidlet den anti-israelske propagandaen og hevdet at Israel ikke vet hvem som sto bak drapene, og at det nødvendigvis ikke er palestinske terrorister.

–  På Dagsrevyen viste NRK begravelsen, men programlederne prøvde å snu problemstillingen og beskyldte Israel for «hevnaksjoner».  NRKs Midtøsten droningen Sidsel Wold bidro med sin «ekspertise» ved å snakke om «bosettere», som om de ikke er fullverdig mennesker.  Hun mente at det er «ingen bevis» for at terrororganisasjonen Hamas står bak ugjerningen.  Faktumet at Hamas har utført tusenvis av terroraksjoner i de siste årene, og at den israelske etterretning vet nøyaktig og har publisert navnene til to av gjerningsmennene, er ingen bevis for Wold.  Hun og andre NRK- journalister krever «bevis» kun av Israel, og stiller tvil angående fakta som blir presentert.  Samtidig blir fantasifulle historier fra arabiske side publisert daglig av NRK uten noe som helst kritisk vurdering.

–  NRKs journalist Paal Wergeland hevdet at det er Israel som driver med «Kollektiv avstraffelse på usikkert grunnlag«, og at «Israel har ikke folkeretten på sin side når de gjennomfører disse aksjonene«.  Wergeland betrakter sikkert seg selv sikkert som en «ekspert» i folkeretten, men sunn fornuft og internasjonale eksperter mener at Israel har ikke bare rett, men plikt til å utføre slike reaksjoner for å forsvare sine innbyggere.

–  Journalistene Kristian Aanensen viser stor sympati for familien til en av de palestinske terroristene.  Journalistene tar ikke hensyn til de brutal drapene som Marwan Qawasmeh har utført, og istedenfor fremstiller de familien, der drapsmannen fikk sin hat-oppdragelse, som offer.

–  NRKs arabiske journalisten Mohammed Alayoubi er spesiell aktiv med fantasifulle artikler mot Israel, og mener bl.a. at «Gaza vil eksplodere om ikke verdenssamfunnet griper inn«.  Gaza som er styrt av den muslimske terrororganisasjon Hamas, kan selvfølgelig «eksplodere», men dette har liten sammenheng med hva Israel gjør, og mer med ønsket om å utslette den jødiske staten.

I det hele tatt så unngår NRKs journalistene å skriver «palestinere» og «terrorister» i samme setning.  Dette er til tross for at det er Palestina-arabere som har oppfunnet og utviklet den moderne terrorismen i de siste 90 årene.  Palestinere er de første som har utviklet en terrorkultur i et helt samfunn, og har vært en inspirasjon til de fleste andre terrororganisasjoner i verden.  Det palestinske terrornettverket består av mange terrororganisasjoner og er et av de største terrornettverk i verden i dag.

NRK prøver å sette likehetstegn mellom den palestinske terrorismen og Israels selvforsvar.  Dette til tross for at journalistene bør vite at Israel er det landet i verden som er mest nøye med å følge krigsreglene.   Men for NRK sjefen Thor Gjermund Eriksen, og hans hær av journalister er FAKTA ikke noe å bry seg om, iallfall ikke når det gjelder jøder som prøver å forsvare seg.  NRKs journalister har blitt så indoktrinert i NRKs anti-Israels instruksen at de ser ikke forskjellen mellom terror og krig, mellom angrep og forsvar, mellom virkelighet og fantasi, og mellom fakta og løgn.

NRKs antisemittiske gift spres i alle kanaler og påvirker de som bruker NRK som hoved informasjonkilden til det som skjer i Midtøsten.  Thor Gjermund Eriksen kan være fornøyd med resultatene som viser at til tross for de forholdsvis gode forbindelsene mellom Norge og Israel, så øker antisemittiske holdninger i Norge.

NRK sjefen, som sine forgjengere, tilhører det «riktige» partiet som mener at jøder er annerledes enn oss «vanlig mennesker», og dermed fortjener den jødiske staten en særbehandling.  Ett av forbildene til Eriksen må være den Nazi propaganda minister Joseph Goebbels.  Også han fikk jobben fordi han tilhørte det «riktige» partiet og fordi også han fulgte reglen at «Informasjon (propaganda) er verktøyet for kanalisering av folketsagresjon mot et utvalgt hatobjek.  En annen statskanal som kan være en inspirasjonskilde for Eriksen er den Nord-Koreanske statskanalen.  I linje med NRK produserer også den en virtuell virkelighet som skal tilfredsstille sin herre, men som har liten sammenheng med virkeligheten.

4 kommentar to “NRKs jødehat i alle kanaler”

 1. Fredrik said

  Trekker 2.verdenskrig kortet nok en gang.

  • Tarud said

   Vanligvis prøver jeg å unngå å blande annen-verdenskrig med konflikten i Midtøsten. I dette tilfelle sammenlignet jeg det effektivt anti-jødiske propagandamaskineriet til Nazi-Tyskland med dagens anti-israelske NRK propaganda. Det er selvfølgelig betydelige forskjeller, men også flere likehetstrekk som jeg peker på.
   Det Nazi-propaganda greide i løpet av få år å forme millioner av tyskere (og andre) til antisemitter. Årsaken til «suksessen» var delegitimering av jødene. NRK har i mer enn 20 år nå drevet med systematisk delegitimering av den jødisk staten. Det er ingen andre stater eller folkegrupper i verden som har fått en tilsvarende behandling av statskanalen.
   Resultatet er skremmende. Ikke bare på grunn av den økende antisemittisme i landet, men også fordi en slik manipulasjon kan medføre en fare til Norge som et fri og demokratisk land.

 2. Tor Kristian said

  Hei
  Jeg har veldig respekt for deg som person, men jeg må si det du skriver baserer seg absolutt på ingen FAKTA og er veldig lavmål. Anbefaler at du lære deg språket før du skriver en politisk artikkel. Takk

  • Tarud said

   Tor Kristian. takk for respekten, men hva er det som er lavmål med det jeg skrev? Kan du være mer spesifikk å nevne noe som jeg skrev og som ikke er et dokumenterbar FAKTA?

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s