Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Jeg liker ikke jøder fordi…

Posted by Tarud den 21.08.2014

jewish 3Jøder er veldig irriterende! De er virkelig det. De er årsaken til alle verdens problemer. Dette er sant, vet du. Jeg leser det i alle aviser, og jeg ser det i demonstrasjonene over hele verden … Al Jazeera og NRK fortalte meg dette, så det må være sant.  Også BBC, TV2 og VG viste og skrev det samme.  Jeg mener… de fleste menneskene i verden kan sikkert ikke ta feil?

Dagens verden er full av elendighet, og det er på grunn av jødene. Hvis de ville slutte å være så sta, ville det bli fred i verden igjen. Da ville verden faktisk være et fantastisk sted fylt av fred og harmoni.

Jeg liker ikke jøder fordi de lytter ikke til sine venner som USA, Europa og Den arabiske liga. De vet jo hva som er best for dem. Jødene er så sta og irriterer alle med sitt mas om “selvforsvar”. De nekter å lytte selv om deres venner vil garantere deres sikkerhet akkurat som de har gjort for mange andre folkeslag i hele verden. Hvis noen våger å angripe jødene i Israel, vil FN helt sikkert gå inn og hjelpe dem – jeg er overbevist!

Det plager meg at jødene ikke vil lytte til FN og menneskerettighetsorganisasjonene. Jeg mener, disse er organisasjoner for menneskerettigheter, ikke sant? Siden FN ble dannet, har de sørget for at ingen folkemord, massakre eller andre alvorlige menneskerettighetsbrudd har funnet sted. Og viktigst av alt de ikke har vært partisk i det hele tatt og favoriserer ingen folkegrupper på grunn av etnisk bakgrunn eller politiske synpunkter.   FNs menneskerettighetsråd er selve kjernen i FN og er kjent for rettferdig behandling av alle brudd på menneskerettigheter i verden.

Jeg liker ikke jøder fordi de er så aggressive. De angrep palestinerne i Gaza uten grunn i det hele tatt. Palestinerne satt bare og så på TV og gjete sine geiter da jødene angrep dem! Forstår de ikke at Hamas bare prøver å beskytte sitt folk? Forstår ikke disse sta jødene at de må vise mer tillit, og at de kan stole på den palestinsk samlingsregjeringen, inkludert Hamas, som vil ivareta deres rettigheter og sikkerhet? Jeg mener at før Israel ble til, var verden et kjempebra sted for jøder!

Jeg liker ikke jøder fordi de planla 9/11-angrepene i USA. Arabiske media skrev mye om det, og de har ingen grunn til å lyve.   Jeg har også lest på Internett at det var jøder som sto bak Behring Breivik da han sprengte regjeringsbygningen og massakrerte ungdommene på Utøya.  Hva har jødene imot vårt fredelig land?

 

Og selvfølgelig er de ansvarlige for den globale oppvarmingen. De er de største kommunister som styrer Russland og verden … og vel … de er også kapitalister som kontrollerer Amerika… og verden... så… det må virkelig være noe galt med dem. Hvis Israel ikke eksisterte, da ville Boka Haram geriljaen ikke ha blitt tvunget til å kidnappe jentene i Nigeria. Syria ville ikke ha måttet kjempe en blodig borgerkrig. Separatistene i Ukraina ville ikke ha vært nødt til å skyte ned passasjerflyet. Og det ville ikke ha vært så forferdelige jordskjelv i Kina.

Jeg liker ikke jøder fordi Israel har erobret og tatt andre land i årevis, og de bør virkelig gi opp sin urealistiske søken etter verdensherredømme.  Og hva med Jerusalem? – Byen tilhørte aldri jødene og det var aldri et jødisk tempel der. – Yasser Arafat sa dette selv til Bill Clinton, og Yasser Arafat fikk Nobels fredspris.

Jeg blir forbanna over å lese alle disse statistikkene som viser hvor mange jøder som har fått Nobel-Prise.  Alle vet at det er jødene selv som styrer Nobelkomitèene som utdeler disse prisene – også her i Oslo!  Det er ikke hemmelighet at Torbjørn Jagland, som leder Den Norske Nobelkomitéen, har jødisk blod!

Og jeg kan bare ikke tro alt det maset om tunneler og raketter fra Gaza!  Rakettene som Hamas skytter i luften er helt ufarlige, og det har jeg hørt fra en professor som ble intervjuet på NRK! Tunnelene mener jeg, at helt klart er en del av vanningsystemet i Gaza.  At Hamas medlemmer kom seg gjennom tunnelene og inn i Israel må være fordi de ønsket å hjelpe de israelske bøndene slik de tok være på drivhusene som Israel overlot til dem da de forlot Gazastripen for 9 år siden.

Jøder forstår det bare ikke. ISIS, Al-Qaida, Boka Haram, Fatah, Hizbollah og Hamas er først og fremst opptatt med menneskerettigheter og arabisk verdighet. Hvis Israel bare vil stoppe sine angrep på alle muslimer i verden, og slutte å ta over media i Amerika og Europa, ville alle ha ønsket dem velkommen.  Jøder må også slutte å late som om de var i Israel før, og slutte å late som om alle disse arkeologiske utgravninger og funn har noe med deres historie eller bibelen å gjøre.

Jøder bør være mer tolerante og slutte å irritere seg over plakater vi ser i fredsdemonstrasjoner som sier «Drep jødene». Dette er jo bare en helt ufarlig spøk.  Dette er fredsdemonstrasjoner, for Guds skyld! Og angrepene på synagoger og jøder rundt om i verden er bare overdrivelser! Det er bare noen gutter som vil ha litt moro. Gutter er gutter, tross alt.

Jeg liker ikke jøder, fordi de ikke forstår at verden bare ønsker å hjelpe dem. Hvis de bare ville legge ned våpnene sine og la den arabiske generøsiteten ta over, ville freden komme tilbake igjen.  Ikke bare i Midtøsten men i hele verden.  Putin vil gi tilbake Krim halvøya, Nord-Korea vil omfavne demokratiet og vil slå seg sammen med Sør-Korea, Afrika vil blomstre, og norske skoler vil bli rangert som beste i verden.

Akkurat som tidligere, står verden klar til å beskytte jødene. Muslimer, katolikker og lutherske kristne er enige, og dette er en sikker garanti. Så la oss alle stå sammen og håpe at disse dumme jødene snart vil ta til fornuft og gi opp landet de har oppfunnet, slik at verden igjen føres tilbake til en mer fredelig tid.

Basert på et innlegg av Justin Amler 

Reklamer

2 kommentar to “Jeg liker ikke jøder fordi…”

  1. Arvid Mork said

    Man kan bli stumm av mindre….men faktum er at alt, eller deler av dette vrøvelet, er det faktisk presumptivt fornuftige mennesker som tror på…..se på dagens politiske koryfeer og tåkefyrster eller hva de bør benevnes som, små naive personligheter som har en eneste ambisjon, nemmelig å opptre mest mulig politisk korrekt….

  2. V said

    Meget bra artikkel. Kan gi ettertanke.

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s