Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Om Bloggen

Denne bloggen er ment å gi faktabasert informasjon om staten Israel, det israelske samfunnet, konflikten med palestinere, det palestinsk samfunnet, arabere og dekning av konflikten i norske media.  Informasjonen er presentert fra en rasjonell og virkelighetsnær vinkel, noe som blir sjelden gjort i de store norske avisene, TV, radio og Internett.

24-stats løsning

 

 

Formuleringer i bloggen er av og til skarp, humoristisk, satirisk eller sarkastisk for å presisere et poeng.  På denne måten prøver jeg å vise hvor latterlig PRESENTASJON eller OPPFATNING av virkeligheten kan være.  Jeg håper at leserne ikke vil blande innhold i slike innlegg med FAKTA som er grunnlaget, og som kan finnes i linkene til nøkkelord i innleggene.

Har du kommentar til et innlegg eller mener at noe av FAKTA som jeg henviser til er feil, vennligst legg en kommentar under innlegget.

Har du et forslag eller andre ting du skal si om bloggen, skriv gjerne til meg.

 

 

 

 

3 kommentar to “Om Bloggen”

 1. unn-harriet punsvik said

  Finner mye interessant på dine sider. Har nylig lest den norske oversettelsen av «Et sannhetens øyeblikk» og her er mye å sette spørsmål med. Likevel blir det litt vanskelig å ta dine kommentarer seriøs når det er skrevet i en sarkastisk ånd. Hva tenker du om den måten å presentere dine motforestillinger på?

  • Tarud said

   Hei Unn-Harriet
   Det er flere sider av konflikten mellom Israel og arabere som er så surrealistiske at det er veldig fristende å skrive på en satirisk måte om dem. Mye av det som serveres i media om det såkalt “Palestina problemet” og de “palestinske flyktninger” er byget på myter og halve sannheter. Servering av fakta slik som jeg har gjort her og her kan virke kjedelig, og mange orker ikke å lese noe slik. Sarkastisk still slik som her og her kan presisere et viktig poeng og trenger ikke å være mindre seriøs enn en fakta-artikkel. På bloggen min prøver jeg å holde meg til FAKTA og å vise andre sider av konflikten. Stilen på artiklene kan variere, men det er viktig å forstå at sarkastisk stil betyr ikke at innhold er tullete.

 2. Sigurd Anton Geertsen said

  Vil gjerne publisere ditt glimrende innlegg: Løgner om Gaza, på Facebook. Refererer gjerne kilde hvis ønskelig og jeg får tillatelse.
  Med vennlig hilsen,
  Sigurd Anton Geertsen.

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s