Taruds Blogg

Israel, Norge og palestinere – إسرائيل والنرويج والفلسطينيين – ישראל, נורבגיה והפלסטינים – Israel, Norway and the palestinians

Hva sier de

Her er noen lenker til uttalelser fra palestinske- og andre arabiske ledere om jøder, staten Israel og planene palestinere har for fremtiden:

Logoen for Fatahs 48-årsfeiring, med forklaringer lagt til av MIFF

Logoen for Fatahs 48-årsfeiring, med forklaringer lagt til av MIFF

Palestinsk Al-Aqsa TV:  Med Guds hjelp skal vi høste hodeskaller til jødene…

Ibrahim Mudayris (Palestinsk Imam):   Vi (muslimene) skal styre verden (igjen)

Palestinsk kvinne:  Selvmordsbombing er en barndomsdrøm

Bassem Al-Takrouri:  Vi oppfyller plikten av å krasje etterkommere av apekattene og griser (jødene)

Dr. Ismail Radwan:  …0g steinene og trærne vil si “Oh muslim, oh tjener av Allah, det er en jøde (gjemmer seg) bak meg, kom og drep ham”

Palestinske barn:  Hva kan bli bedre enn å gå til Paradis?

Abdallah Jarbu:  Jødene lider av en sinnssykdom…de er tivere og agresorer…de er fremmed bakterier…

Palestinsk kvinne :  Vi skal ikke etterlatte en eneste  jøde (levende)

Ibrahim Mudayris:   Ingen på jordkloden liker jødene, ikke engang steinene og trærne…

Muhammad Hussein (Mufti av Jerusalem):  Å drepe jøder er en religiøs plikt…

Zuheir Mohsen, medlem av PLOs executive committee, på et intervju med den nederlandske avisen Trouw 31.3.1977: «Det palestinske folket eksisterer ikke. I virkeligheten er det ikke noen forskjell mellom jordanere, palestinere, syrere og libanesere. Det er bare på grunn av politiske og taktiske grunner at vi snakker om eksistensen til et palestinsk folk…vi hevder at det finnes et bestemt palestinsk folk, for å motarbeide sionismen.  Kravet om dannelsen av en palestinsk stat er kun et middel for å kunne fortsette kampen mot staten Israel…» 

Khalad Meshaal (Hamas leder):  Vi skal beseire Israel med Guds hjelp…og du (palestinere) vil vende tilbake til hjemlandet…

Ibrahim Mudayris (Palestinsk Imam):  Vi er ikke slik som deg (Israel) vi ønsker ikke å leve, vi ber for døden…

Abbas Zaki, medlem av Fatah sentralkomiteen sier: Målet kan ikke oppnås på et trinn, 67-grensen er kun første trinn…

Ibrahim Mudayris (Palestinsk Imam):   Forræderi og svik er i jødenes natur…

Al-Aqsa TV:   We love death more than you love life

Voice of Palestine: We are bombs when the homeland calls…

Mahmud Abbas, palestinsk president, i Ramallah 27.7.2011:  Vi vi aldri akseptert en jødisk stat…

Ibrahim Mudayris (Palestinsk Imam):   Vi skal tilbake til 1967-grensene med diplomati, men vi gir ikke opp Jerusalem, Haifa, Jaffa, Lod, Ramle og Tel Aviv – Never…

Khalad Meshaal (Hamas leder):  Palestina er vår fra (Middel) havet til (Jordan) elven…

Dr. Ali Al-Hamadi:  Jødene  kontrollere alle media kanalene…

Nabil Shaat (en av Fatah ledere): Vi skal aldri akseptere en løsning med en jødisk stat…

Mohammad al-Hindi (Senior member of the Palestinian Islamic Jihad movement): Liberating Palestine through negotiations with Israel is nothing more than an “illusion”, and reiterated that resistance (terror agains Israel) is the only way to liberate the occupied territories...

Safwat al-Higazi, den Muslimske Brorskapens ideologen sa i 2012: «Hovedstedet til det muslimske riket vil ikke bli Kairo, Mekka eller Medina – den vil bli Jerusalem, med gods vilje.  Millioner av martyrer vil marsjere mot Jerusalem.  Vi skal be i Jerusalem, eller dø som martyrer.  Vi sier det høyt og tydelig – ja, Jerusalem er vårt mål.»

Hassan Nasrallah (Lederen til Hezbollah in Libanon) i en tale 2.8.2013: «Palestina, fra (Middel-) havet til (Jordan-) elven, må returneres til sitt folk (palestinere)… ingen har rett til å gi en sandkorn fra landet… Israel må forsvinne, det er vår nasjonal interesse…».

Hassan Rouhani, Irans ny president 3.8.2013: «…okkupasjon av Palestina (inkludert Israel) og Jerusalem er en sår på kroppen til den islamske verden«.

Abbas Zaki, en palestinsk ledende politiker,  sier på palestinsk TV i 12. mars 2014: «Gud har samlet jødene i Israel  så vi kan drepe dem...».

Raed al-Danna, Al-Aqsa imam,  på et foredrag til et muslimsk publikum i Italia: «Vi venter at de arabiske legionene vil frigjøre Acre og Jaffa.  Vi vil vende tilbake til havet ved Jaffa og Haifa, til palmetrærne ved Beit Shaan, og til åsene ved Lod og Ramla….».

Salah al-Zawawi, palestinerens ambassadør i Iran  12.8.2014: «Tilintetgjøring av staten Israel har begynt og den ny generasjonen vil vitne seieren…»

Tawfiq Tirawi, Fatah Sentral-komité  medlem  skriver i sin Facebook 5.8.2014: «Vi holder fast på vår forpliktelse og lover å kaste ut de (jødiske) okkupantene fra hele landet, fra (Jordan) elven til (Middel-) havet«.

Sami Abu Zuhari (Hamas talsmann) i Gaza 17.8.2014: «Meningen med vår krig (mot Israel) er ikke for å åpne grensene.  Sannheten er at krigen er for å frigjøre Jerusalem (fra jøder) med Guds hjelp.  Khaybar, Khaybar, oh jahud (massakre jødene) «.

Salah Al-Zawawi, den palestinsk ambassadør til Iran, på et TV intervju 16.9.2014: «Israelerne må returnere til de landene de kom fra…«

 Moshir el-Masri, Hamas parlament medlem, september 2014: «Vi skal fortsette å plage sionistene (i Israel) til den siste av dem vil forlate Palestina, hele Palestina som er vår…«

Omar Abu Sara, predikanten i Al-Aqsa Moske i Jerusalem, 28. november 2014: «Jødene er de verste av Guds skapninger…  Jeg sier til jødene klart og tydelig: Tiden er inne for å bekjempe dere, tiden er inne for å slakte dere uten nåde…«. 

Khalil al-Hayya, en av Hamas ledere i Gaza, ved 27. jubileum til Hamas 14.12.2014:  «Ilusjonen som heter Israel vil bli fjernet av Qassam-Brigades«.

Muhammad Hassein Yacoub, muslimsk teolog og forfatter i Egypt, 17.1.2009: «Jødene er fienden, ikke fordi de okkuperer Filistin.  De ville ha vært fienden også hvis de ikke okkupert en ting… Vi skal kjempe, vinne og utrydde dem til det vil bli ingen jøde igjen på jordoverflaten«.

Yusuf al- Qaradawi, lederen for Europas fatwaråd, 2009: «Hitler klarte å sette jødene på plass. Dette var himmelsk straff for dem…  Ved Allahs vilje, neste gang vil det skje gjennom de troendes (muslimenes) hender«.

Hussam Shoei’b, syrisk kommentator på den libanesisk Al-Manar TV,  6.2.2015: «Sionistene (jødene) brente den jordansk piloten… Deres gud kan tilfredsstilles kun med blod… De brukte å blande menneskeblod i deres Pesach-brød (Matzah)…«.

Mahmoud Abbas, palestinernes president på tale til Dent Arabiske Liga, 29.11.2014: «Palestinere vil aldri anerkjenne Israel som en jødisk stat«.

Muhammad Hussein, palestinske selvstyremyndigheters øverste religiøse leder, sa i (ifølge den offisielle palestinske avisen Al-Hayat Al-Jadida 23.3.2015) at: «Det er alle muslimers plikt å frigjøre Palestina og Jerusalem».  

Mahmoud Abbas, palestinernes president på palestinsk TV 16.10.2015 (om kampen mot jødene i Israel): «vi velsigner hver dråpe blod som blir spilt for Jerusalem, ren blod som blir spilt for Allah».

Sheikh Iyad Abu Funun, Hamas tjenestemann på Al-Aqsa TV 13.10.2015: «Vi vil ikke la en eneste jøde, levende eller døde, bli igjen på dette landet. Ved Allah skal vil grave opp bein fra gravene og få dem ut av landet».

Hossein Salami, nestkommanderende i Irans Revolusjonsgarden på statlig TV kanalen IRIB 1.7.2016: «I Libanon alene er det mer enn 100000 raketter klar til å bli lansert….De venter bare på kommando, slik at når avfyrt , vil den forbannede svart prikken på kartet (Israel) vil bli tørkes av verdens kart, en gang for alle«.

 

2 kommentar to “Hva sier de”

  1. Tarud said

    Anton, linkene på “Hva sier palestinere” handler egentlig ikke om jødeutryddelsen under andre verdenskrig, men om ønske som palestinere uttrykker for en ny utryddelse av jødene. Likevel er det en forbindelse: de som benekter den gamle Holocausten støtter ofte det palestinske ønske om en ny Holocaust i Midtøsten.
    Dine kommentar viser mer om deg selv, din kunnskap og sinstilstand enn om Israel eller jødene.

  2. Anton said

    Jo holocaust er en løgn. I gasskammrene ble det hevdet at det ble brukt zyklon-B som er et avlusningsmiddel… Du er med i en sekulær dødskult som spinner rundt et folkemord som aldri har funnet sted… Vitenskaplig er holocaust en meget innbringende røverhistorie for jødene … Et psykologisk våpen og utpressingsmiddel mot hvite europeere…i Syria der CIA og mossad sammarbeider om å lage massakrer som de får de syriske myndigheter til å virke ansvarlige for… som spres videre til hele verden av jødiskeide nyhetsbyråer…men det er vel best at Syria også blir bombet til grus for holocaust relgionens skyld som en forsmak på krigen med Iran…

Skriv en kommentar her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s